Az árnyékkirálynő

 Képtalálat a következőre: „cj redwine az árnyékkirálynő”

Eredeti cím: The Shadow Queen

Sorozat: Ravenspire 1.

Magyar megjelenés: 2016

Kiadó: Twister Media

Oldalszám: 416

Ár: 3490-

 

Tükröm, ​tükröm, mondd meg nékem: ki uralja e vidéket?

Lorelai Diederich szökevény koronahercegnőnek egyetlen célja van: megölni a gonosz királynét, aki magához ragadta a hatalmat, elfoglalta Ravenspire trónját, és megölte a hercegnő apját. Ehhez Lorelai kénytelen a varázslat fegyverét bevetni, amivel azonban Irina királyné is élhet. A hercegnőnek erősebbnek, gyorsabbnak és kitartóbbnak kell lennie Irinánál, akihez fogható veszélyes varázslót még nem látott Ravenspire.

A szomszédos királyság, Eldr földjén Kol herceg apját és bátyját megölik az országot lerohanó, varázserővel irányított ogrék, így hirtelen a másodszülött herceg felelősségévé válik megvédeni az országot. Ehhez Kolnak varázserőre van szüksége. Ezt csak úgy szerezheti meg, ha egyezséget köt Ravenspire uralkodójával. Irina azt kéri tőle, hogy segítségéért cserébe vigye el neki Lorelai szívét.

A hercegnő azonban egyáltalán nem olyan, mint amilyennek Kol gondolta. Gyönyörű, megzabolázhatatlan és megállíthatatlan. A sötét varázslat ellenére Lorelai vonzódik a zaklatott ifjú királyhoz. Azért küzd, hogy mindig egy lépéssel a sárkányszívű vadász király előtt járjon, akit a kelleténél sokkal jobban kedvel. Mindent megtesz, hogy legyőzze a gonosz királynét. Irina azonban nem adja fel harc nélkül, és végső lépésének következménye az is lehet, hogy a hercegnő elveszti utolsó megmaradt vesztenivalóját.

Romantika és fantasy rajongóknak kötelező olvasmány! :)

 

Az őszre ezeket is ajánlom:

*Jennifer Niven: Veled minden hely ragyogó

*Jennifer Salvato Doktorski: Lángra lobbant nyár

*Jenny Han: The Summer I Turned Pretty – A nyár, amikor megszépültem

*Kody Keplinger: The DUFF – A pótkerék

*Leiner Laura:  Bábel

 

Kozma Lilla