Fiú versenyeredmények

Asztalitenisz Diákolimpia Területi Döntő

Helyszín: Segesd tornaterem

Időpont: 2016.10.13.

  1. korcsoport fiú

Eredmény: Bartha Dávid I. hely

Bartha Dávid és Bátori Gergő képviselte iskolánkat. Közel 25-en neveztek a környékbeli iskolákból. Ezen a napon Dávidnak ment jobban a játék, veretlenül nyerte meg a döntőt, úgy hogy, kétszer is összekerült a tavalyi területi döntő bajnokával, győzelmével a megyei döntőbe jutott.

 

Asztalitenisz Diákolimpia Megyei Döntő

Helyszín: Kaposvár Asztalitenisz Csarnok

Időpont: 2016.11.30.

  1. korcsoport fiú (61 induló)

Bartha Dávidnak most nem sikerült főtáblára kerülnie, nagyon erős mezőnyben versenyzett ráadásul tovább nehezítette a dolgát az, hogy egyenes kieséses rendszerben kellett mérkőznie.

 

V-VI. Korcsoport fiú (17 induló)

Eredmény: Budai Péter II. hely

Szeszán Attila IV. hely

 

Ebben a korcsoportban két tanulónk, Szeszán Attila és Budai Péter vettek részt a döntőn. Mindketten nagyon jól versenyeztek, szoros és színvonalas mérkőzéseken keresztül jutottak el egészen az elődöntőig, ahol egymás ellen kellett mérkőzniük a döntőbe jutásért. Ezen összecsapáson Péter pontosabb, türelmesebb játékkal jobbnak bizonyult, így ő került a döntőbe.

A bajnoki címért játszott mérkőzésen a tavalyi országos bajnokkal került szembe, ahol 3-0-ra alul maradt, és egyben megszerezte a II. helyet.

 

Futsal Diákolimpia Megyei Elődöntő V-VI. korcsoport

Helyszín: Kaposvár Táncsics Mihály Gimnázium Sportcsarnoka

Időpont: 2016.12.06.

Eredmény: III. hely

Játékosok: Balogh Levente, Horváth Martin, Kis Máté, Kocsis Gábor, Kovacsics Krisztián, Lakosa Milán, Mózsi Miron, Rácz Bence, Radák Máté, Szabó Csongor.

Körmérkőzés rendszerben, négy csapat részvételével zajlott az elődöntő. A csapat mérlege két vereség, és egy győzelem. A tétmérkőzést, melynek győztese továbbjut a megyei döntőbe, a siófoki Perczel Mór Gimnázium csapatával játszottuk. A siófoki csapat jobban kezdett, így a pihenőt követőjátékrészt 3 gólos hátrányban kezdtük. A csapat nagyon jól küzdött és játszott, mindent megtettek a fordítás érdekében, de ennek ellenére 6-4-re kikaptunk, így sajnos nem jutottunk tovább a megyei döntőbe.

 

Floorball kispályás megyei döntő

Helyszín: Fonyód Városi Sportcsarnok

Időpont: 2016.11.17

Eredmény: IV. hely

Játékosok: Balogh Bence, Balogh Botond, Kis Máté, Kocsis Dávid, Melles Krisztián, Orsós Gábor

Körmérkőzéses rendszerben zajlott a megyei döntő, ahol az első mérkőzésen gólnélküli döntetlent értünk el. A második találkozó a házigazda csapata ellen volt, ahol az elejétől fogva érezhető volt a két csapa közti különbség, és egy tisztes vereség lett a vége. A harmadik találkozó tétje a továbbjutás volt, hiszen győzelem esetén a második helyet meg lehetett volna szerezni. Sajnos egy büntetőből elért góllal kikapott a csapat, és így nekünk a negyedik hely maradt.

 

Fair Play Cup fiú labdarúgó körzeti torna V-VI. korcsoport

Csurgó 2016 november 30

4 csapatos bajnokság, 2. továbbjutó helyezés, tavaszi folytatás.

Csapattagok: Balogh Levente,Kovács Dominik,Karsai Gábor,Török Bálint,Kocsis Gábor,Kocsis Dávid,Harsányi Magor,Pintér Krisztián,Kuti Zoltán,Szabó Csongor

Felkészítő, kísérő:Vojkovics Gábor

 

Futsal Diákolimpia Körzeti döntő V-VI. korcsoport

Csurgó, 2016. November 24

4 csapatos torna meggyőző játék továbbjutás a megyei elődöntőre

Játékosok: Balogh Levente, Horváth Martin, Kis Máté, Kocsis Gábor, Cser Viktor, Lakosa Milán, Mózsi Miron,Milánkovics Milán,Radák Máté, Szabó Csongor.

Felkészítő, kísérő:Vojkovics Gábor

 Ezúton is gratulálunk a fiúknak! 

Tulézi Eszter