Szerkesztőink

Kedves Olvasóink!

Most kicsit jobban megismerhetitek szerkesztőinket,ha az alábbi cikket elolvassátok!:)

 

Diczku Dénesné Kata vagyok, tavaly érkeztem a gimnáziumba. Magyar nyelv és irodalmat tanítok. Valamikor nagyon régen én is ide jártam iskolába. Ezért most nagyon jó érzéssel tölt el, hogy egy ilyen iskolaújság nagyszerű csapatát erősíthetem. Nagyon szeretek olvasni, főleg a kortárs irodalom tartozik a kedvenceim közé. Szabadidőm, kisfiam mellett nem sok, amit ilyen formában nem bánok. Szeretek még nagyon jó filmeket megnézni. Röviden ennyit magamról.

Herr Nina vagyok (aki igazából Anna, mégis mindenki Ninának szólít), 8.H-s. Eredetileg az újságba csak fotóztam volna (amit ugyebár imádok csinálni), de végül úgy alakult, hogy Bojával ketten szerkesztjük az újságot.
Amit érdemes tudni rólam: nehezen találsz meg (mondjuk miért keresnél?, hülye kérdésre hülye válasz), mert törpe vagyok, és elveszek a tömegben; triatlonozok; ezenkívül a musicales csoport tagja vagyok.
 Kozma Lilla Erzsébet vagyok (csak Lilla) 8.H-s. Szenvedélyem az olvasás! A suliújság mellett focizok és énekkarra járok!
 Tulézi Eszter (Eszti)
9.a-s vagyok. Nem járok másik külön órára,vagy szakkörre a suliújságon kívü! Úszok, amit nagyon szeretek.
Bogdán Boriska vagyok de inkább Boris vagy Bori, 8H-s vagyok. Az újságban többnyire cikkeket írok és interjúkat készítek. Magamról pár szót: nagyon temperamentumos vagyok, ez néha jó, néha nem. Kézilabdázok, imádok futni.
Bartha Dávid vagyok, 14 éves, 8.h-s vagyok. Interjút készítek az újságba.
Szakonyi Annának hívnak, egyébként mindenki Annácskának szólít, imádok csapatban dolgozni, triatlonozom. Az újságban interjúkat írok, illetve a divat részleget is én szerkesztem.
Zachariás Zsuzsanna vagyok 8.H-s. Hosszú nevemből adódóan rengeteg becenevem van, amik közül egyedül a Zsuzsát nem szeretem. Nagyon szeretem a könyveket, és sokat is olvasok, ezért többnyire könyvajánlókat fogok írni az újságba. Sorozatokat is szeretek nézni, nagyon nagy kedvencem a Teen wolf - Farkasbőrben sorozat.
Ágh Zsombor Krisztián vagyok. 8.h- ba járok . 7 évig zongoráztam. Bár nem érdeklődök nagyon a zene iránt . Nem sportolok jelenleg, bár valamennyit úsztam. Versenyezni szoktam matekból,bár általában nem sok sikerrel. Szeretem szerkeszteni az újságot.

 

Kozma Marcell Marcinak hívnak és a 12.B osztályba járok, szóval már egy jó ideje koptatom az Ady padjait. Szeretem a kihívásokat, kivéve, ha matekpéldáról van szó. Szabadidőmet próbálom hasznosan tölteni, több-kevesebb sikerrel. Általában kisfilmeket készítek különböző témákban, - irodalmi művek képi ábrázolása, rövid történetek elmesélése - olvasok vagy filmet nézek a barátaimmal. Egy lakatlan szigetre három dolgot vinnék magammal: ropit, könyveket és a fényképezőgépemet. Az utóbbit annak reményében, hogy - sokak örömére - még visszatérek onnan. Próbálkoztam már írással, azonban "műveimet" mindig abbahagytam jobb esetben a negyedüknél, így egy tartalmas, mondanivaló dús újság cikk készítése újabb kihívást jelenthet számomra.

Veszely Letíciának hívnak, bár mindenki általában Lettinek szólít. A 12.D osztálytáborát erősítem. Imádom a gyerekeket és szeretek olvasni.

Bukovecz Réka vagyok.Tavaly jöttem az Ady-ba, mint H-s. Hobbim a rajzolás, olavasás, rajzolás, sportolás… Kedvenc  sportom a kézilabda és a kosárlabda. Régebben RSG-ztem, úsztam és kézilabdáztam. Érdekel a  nyelvtanulás.  

.Barics Bojána vagyok,legtöbben Bojának szólítanak és a 8/H-ba járok. Az újság blogját szerkesztem. A női focicsapat tagja vagyok,mert nagyon kedvelem ezt a sportágat.Emellett szabadidőmben részt veszek musicales csoportban is.